Апостольство матері і батька: покликання - дарувати любов. Катехиза: о. Михайло Станчишин SJ

Апостольство матері і батька: покликання - дарувати любов. Людина створена, щоб бути любленою – на це воля Божа. Катехиза: о. Михайло Станчишин SJ Ісус, можливо, любив гратися, бігати з хлопцями, був звичайною людиною. Від Богородиці ми можемо вчитися Апостольства. Апостол - це хтось, хто розуміє і розпізнає покликання: до чого Господь кличе? Розпізнає покликання, приймає покликання і потім його реалізує. Апостольство материнства – це прийняти життя. Мати і батько беруть участь у творчій силі Бога, Творця всього сущого. Апостольство – це увідомлення того, до чого я покликаний. Немовлята дивляться на батьків і бачать Бога. Якщо дитина не побачить у матері і батькові Бога – дитина навряд чи захоче любити. У батьках дитина розпізнає образ Бога. Якщо через тата і маму дитина отримає достатньо любові – вона зможе любити весь світ. Народити дитину – це вже теж апостольство. Дитину потрібно виховувати, огортати любов’ю, слухати… Вислухати дитину – це Апостольство. Щоб дитина почувала себе вислуханою – це значить прийнятою, це значить – любленою. Слухати, чого насправді хоче дитина? Кожна людина створена, щоб бути любленою – на це воля Божа. Кожна дитина прагне бути любленою… Підліток у більшій мірі, ніж немовля прагне бути любленим. Покликання – дарувати любов через прийняття. Апостольство – це дати дитині любов, щоб вона народилася не тільки з лона матері, а і з Духа. Зранені батьки ранять своїх дітей: катована людина стає катом. 📍Запрошуємо підписуватись на YouTube канал Veritas 🔥    / veritasrkc   приєднуватись до нашої спільноти у Viber
долучатися до сторінки у facebook   / veritas.munkacsdiocese  

Смотрите также